U bent hier:
  • Home
  • Charles Teerlink
charles

Charles Teerlink

Interim manager en adviseur

Slagkracht door sturing
AchtergrondBedrijfseconomie en accountancy
BrancheorganisatieNederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA)
NetwerkorganisatiesOverheidscontrollers
Telefoonnummer06 - 302 38512
BedrijfTeerlink Advies & Interim management
Emailctk@OverheidsControllers.nl

Stijl van werken

Charles Teerlink heeft een directe,  open en energieke benadering. Zijn stijl van werken is gericht op samenwerking. Hij coacht de medewerkers en houdt rekening met hun belangen, zonder die van het betrokken  management, het politieke bestuur en andere belanghebbenden uit het oog te verliezen. Met een scherpe, analytische geest komt hij snel tot de kern van de zaak en werkt hij planmatig en resultaatgericht.  Opdrachtgevers ervaren hem  als betrouwbaar, deskundig, innovatief en plezierig om mee samen te werken.

Deskundingheid

  • Ervaren  concern-, projectcontroller, hoofd bedrijfsvoering en hoofd financiële administratie a.i.  Onder leiding van Charles Teerlink ontwikkelden beleids- en planning & controlafdelingen een verbeterde opzet van de P&C cyclus, de bedrijfsvoering, de BIV/AO/IC en/of een betrouwbare financiële administratie en droegen zij zorg voor de invoering van de nieuwe aanpak.
  • Senior adviseur in planning & control,  financial en managementaccounting, BIV/AO-, efficiency-,  effectiviteit- en rechtmatigheidonderzoeken, benchmarking, audits en risicomanagement.
  • Senior auditor en riskmanager: begeleiding van planning, vormgeving en uitvoering van audits en risicomanagement.
  • Docent op het vakgebied planning & control (management en financiële accounting), BIV/AO/IC, rechtmatigheid, bezuinigingen, risicomanagement & weerstandsvermogen.